Želite više vremena za lijepe stvari u životu?

Imali ste naporan radni tjedan, a još Vas očekuje čišćenje stana?

Svako jutro žurite na posao, vozite djecu u školu i iz škole, na izvanškolske aktivnosti, kuhate nešto na brzinu kako biste uspjeli obaviti preostale obveze s tim da još morate naći vrijeme za čišćenje Vašeg doma. Uz sve obveze vrlo je teško izdvojiti vrijeme za sebe, obitelj i prijatelje. Smanjite Vaš stres i uživajte u više slobodnog vremena tijekom tjedna, opustite se i kvalitetno iskoristite vikend. SERVISAR će se pobrinuti za čišćenje. Sa samo nekoliko klikova mišem, u SERVISAR-u ćete pronaći odgovarajuću čistačicu ili čistača koji će urediti Vaš dom.

Zašto SERVISAR?

SERVISAR je online platforma koja omogućuje sigurnu, transparentnu i legalnu uslugu čišćenja u Vašem domu. Za razliku od crnog tržišta, mi Vam pronalazimo kvalificiranog čistača, osigurani ste od štete te dobivate visoku kvalitetu čišćenja. Umjesto da slobodno vrijeme žrtvujete za čišćenje svoja četiri zida, koristite SERVISAR i iskoristite to vrijeme za stvari koje su Vam zaista važne. A najbitnija stvar je da su sve usluge dostupne online na jednome mjestu.

Tko su naši čistači?

Sve naše čistačice i čistači prošli su stroge provjere i imaju potvrdu o nekažnjavanju, obučeni su po njemačkim standardima čišćenja i obavljaju uslugu po vrhunskoj kvaliteti. Stoga je svako naručeno čišćenje visokokvalitetno i pouzdano.

U slučaju nastanka štete pri čišćenju, sve naše čistačice i čistači osigurani su na iznos od 200.000 kn kod našeg partnera Euroherc osiguranje d.d.

Povjerenje

Iz iskustva znamo da je čišćenje u vlastitom domu povezano s povjerenjem. Zato svaka SERVISAR-ova čistačica i čistač prolaze kroz proces provjere.

Prije termina, obavještavamo Vas koja će čistačica ili čistač obaviti čišćenje. Kao dodatnu mjeru sigurnosti, zaprimiti ćete mail s osobnim podacima i slikom osobe koja će čistiti Vaš objekt.