Ostvarite popust na prvu narudžbu!

Zašto SERVISAR?

SERVISAR je online platforma koja omogućuje sigurnu, transparentnu i legalnu uslugu čišćenja u Vašem domu. Za razliku od crnog tržišta, mi Vam pronalazimo kvalificiranog čistača, osigurani ste od štete te dobivate visoku kvalitetu čišćenja. Umjesto da slobodno vrijeme žrtvujete za čišćenje svoja četiri zida, koristite SERVISAR i iskoristite to vrijeme za stvari koje su Vam zaista važne. A najbitnija stvar je da su sve usluge dostupne online na jednome mjestu.

 

Jednostavna rezervacija

U 60 sekundi i nekoliko klikova jednostavno vršite rezervaciju čišćenja. Bez obzira odaberete li intenzivno čišćenje ili redovno čišćenje, SERVISAR nudi razne dodatne usluge kako bi prilagodili čišćenje Vašim individualnim potrebama.

Jednostavno odaberite odgovarajući datum i vrijeme čišćenja, a ostalo je naša briga.

 

Odlučite se za pravu stvar, odaberite SERVISAR:

 

Usluge po njemačkim standardima

Sve čistačice i čistači prolaze obuku i probna čišćenja po standardima našeg partnera M.f.G. Reinigungsservice iz Njemačke. Čišćenje se obavlja po vrhunskoj kvaliteti.

Provjereni i osigurani izvođači

Sve naše čistačice i čistači prošli su strogi proces prijave. U nastanku štete pri čišćenju, sve naše usluge osigurane su na iznos od 200.000 kn.

 

 

Ostvarite popust pri prvoj narudžbi

 

Prilikom prve kupnje unesite promotivne kodove kako bi ostvarili popust.

Za narudžbu iznad 100 kn, ostvarite popust od 25 kn.

Vaš promotivni kod:

PROM25

 

Za narudžbu iznad 200 kn, ostvarite popust od čak 50 kn!

Vaš promotivni kod:

PROM50