Naša vrijednost, misija i vizija

SERVISAR je osnovao Josip Šomin, direktor firme M.f.G. Reinigungsservice (saznajte više) ) iz Hamburga koja ima 25 godina iskustva u području čišćenja i djelatnosti vezanih za održavanje zgrada. Svi ključni elementi za uspjeh na njemačkom tržištu su profesionalnost, kvaliteta i pouzdanost. To su i osnovne smjernice i temelj za SERVISAR.

Misija SERVISAR-a je ponuditi usluge čišćenja i domarstva po njemačkom standardu. Putem ove online platforme nudimo našim korisnicima pristup profesionalnim i pouzdanim izvođačima iz lokalne sredine.

Posredujemo usluge po poštenim i pristupačnim cijenama. Naša vizija je omogućiti jednostavan pristup transparentom i legalnom tržištu za te usluge.

Naše prednosti

  Jednostavno: Naš online portal u samo par klikova spaja korisnika i izvođača usluge. Od odabira usluge, rezervacije termina, vršenja plaćanja, pa do potvrde narudžbe, sve je dostupno na jednome mjestu.

  Pošteno: Našim izvođačima omogućujemo sigurno plaćanje, legalan rad i izlaz iz sive ekonomije. Korisnicima garantiramo kvalitetne usluge za primjerene cijene.

  Profesionalno: Svi naši izvođači imaju obuku po standardima M.f.G. Reinigungsservice, te mogu pružiti kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Sustav upravljanja kvalitetom osigurava zadovoljstvo korisnika i izvođača te pruža pravi doživljaj usluge.