Čišćenje apartmana, vila i kuća za odmor u Poreču

Čist smještajni objekt čini turiste zadovoljnim. SERVISAR brine za čistoću.

SERVISAR nudi najjednostavniji način za pronalaženje čistačice ili spremačice za Vaš apartman, villu ili kuću za odmor. U 60 sekundi i s nekoliko klikova, jednostavno napravite rezervaciju čišćenja i obavite plaćanje online. Bez obzira trebate li generalno čišćenje ili čišćenje kod smjene gostiju, mi ćemo pronaći odgovarajuću čistačicu ili čistača za Vas.

Kvaliteta i sigurnost

Sve naše čistačice i čistači prošli su stroge provjere i imaju potvrdu o nekažnjavanju, a obučeni su po standardima našeg njemačkog partnera M.f.G. Reinigungsservice i obavljaju uslugu po vrhunskoj kvaliteti.

Naš kooperacijski partner Euroherc osiguranje d.d. osigurava svako čišćenje. To konkretno znači, da u slučaju nastanka štete ili male nesreće pri čišćenju, garantiramo naknadu štete u iznosu do 200.000 kn. Osiguranje je uključeno u cijenu i nemate dodatnih troškova!

Jednostavna narudžba

U 60 sekundi i s nekoliko klikova organizirajte čišćenje svog smještajnog objekta. Odaberite:

  1. Lokaciju
  2. Vrstu čišćenja
  3. Razinu kvalitete
  4. Termin
  5. Dodatne usluge

Jedino što Vam nakon rezervacije čišćenja preostaje je u dogovoreno vrijeme omogućiti čistačici/čistaču  pristup Vašem objektu.

Savršen servis

Mi brinemo za Vaše reklamacije i poduzimamo sve potrebno da se čišćenje završi na način koji Vi želite. Isprobajte SERVISAR još danas i uvjerite se u kvalitetu čišćenja. Naš cilj je omogućiti Vam pristup profesionalnim, kvalitetnim i pouzdanim čistačima.

Pronaći osobu za čišćenje nikad nije bilo ovako jednostavno!

Više nije potrebno mukotrpno pretraživati internet ili tražiti od svojih  prijatelja  preporuku za dobru čistačicu ili čistača. Sad je najbolja usluga dostupna na jednom mjestu i s nekoliko klikova.

Odlučite se za pravu stvar, odlučite se za SERVISAR!