Česta pitanja i odgovori

Ovdje možete pronaći najčešće postavljena pitanja, jednostavno odaberite kategoriju koja Vas zanima i pronađite odgovor.

Što je Servisar?

SERVISAR je jedina online platforma na hrvatskom tržištu koja omogućava ugovaranje i pružanje usluga čišćenja. Ovdje možete rezervirati testirane i osigurane čistače u vrlo kratkom vremenu. Svi SERVISAR čistači uspješno su završili postupak obuke i provjere kako bi se našim kupcima jamčila kvaliteta, sigurnost i osiguranje u slučaju šteta.

 1. Posjetite SERVISAR i odaberite svoj grad.
 2. Slijedite web stranicu gdje ćete izabrati vrijeme, datum, trajanje i adresu objekta koji se treba očistiti.
 3. Sjednite i opustite se dok SERVISAR čisti.
 4. Ocijenite čistača.

Razlika između SERVISAR-a i uobičajenog servisa za čišćenje?

SERVISAR nije klasičan servis za čišćenje već platforma koja omogućuje spajanje ponude i potražnje na području usluga čišćenja.

Tko su čistači?

SERVISAR ne pruža usluge čišćenja, već te usluge pružaju izvoditelji koji su mali obrtnici. Iznimno, u slučaju nemogućnosti pružanja usluge od strane Izvođača ili iz drugih razloga, usluge čišćenja može izvršiti zaposlenik SERVISAR. Svi čistači uspješno su završili strogi proces obuke i provjere kako bi se našim kupcima jamčila kvaliteta, profesionalnost, sigurnost i osiguranje u slučaju šteta. SERVISAR-u dostavljaju osobne podatke i potvrdu o nekažnjavanju.

Jesu li čistači osigurani?

Sva čišćenja koja naručite preko SERVISAR-a, osigurana su u slučaju štete do 200.000,00 kn. U slučaju štete obratite se našoj korisničkoj službi putem e-maila.

Moram li biti kod kuće za vrijeme čišćenja?

Preporučamo Vam da osobno dočekate čistača koji prvi put čisti kod Vas. Na taj način možete čistaču pokazati stan i reći imate li kakvu posebnu želju ili zahtjev. Ako niste u mogućnosti biti kod kuće prilikom čišćenja, molimo, kontaktirajte čistača telefonom ili putem SMS-a kako bi ga obavijestili gdje se nalazi ključ (npr. kod susjeda).

Dostupnost SERVISAR-a?

Služba za korsisnike je dostupna od pon–pet od 08:00-20:00h i sub od 08:00-18:00.

Čišćenja možete naručiti ovisno o slobodnom kapacitetu izvoditelja svakodnevno od 08:00-22:00h.

Kako funkcionira proces rezervacije?

Nakon što ste naručili čišćenje, zaprimit ćete potvrdu narudžbe. Istovremeno, naš sustav šalje upit odgovarajućem čistaču i rezervira termin čišćenja. Kad se plaćanje Vaše narudžbe potvrdi, zaprimit ćete e-mail potvrde rezervacije i koji će Vam čistač izvršiti čišćenje. Prije čišćenja možete dogovoriti s čistačem posebne želje i zahtjeve unutar cijene.

Mogu li rezervirati više termina?

Nako što ste izvršite narudžbu i kliknete na „rezerviraj termin“ pojavi se košarica. Zatim kliknete na „nastavite kupnju“ ili „ažuriraj košaricu“ te ubacite drugi termin na isti način.

Kako se registriram i logiram?

Registraciju vršite prilikom prve narudžbe. Jednostavno unesite sve potrebne osobne podatke. Na našoj stranici se možete registrirati na način kad ste na plaćanju i kad ste unijeli Vaše osobne podatke, te kliknete na «otvoriti račun» i upišete željenu lozinku, tako da pri slijedećoj kupnji dovoljno je kliknuti samo «prijavite se».

Resetiranje lozinke?

Lozinku možete resetirati kada ste prijavljeni kao kupac, kliknete na “Moj Račun” i promjenu lozinke. Najprije unesete staru lozinku, a potom novu te ponovite novu lozinku još jednom.

Rezervirao/la sam čišćenje online, što je sljedeće?

Nakon što čistač prihvati nalog, dobit ćete obavijest putem maila. Ovisno o lokaciji i vremenu rezervacije, ponekad pronalazak čistača može duže potrajati. Kako bi se vrijeme pronalaska čistača skratilo, predlažemo da nam naznačite koliko ste fleksibilni kod termina izvođenja.

Kako mogu izmijeniti detalje narudžbe prije nego čistač prihvati narudžbu?

Ukoliko želite promjeniti datum, vrijeme ili učestalost, to možete napraviti unutar Vašeg profila klijenta kad kliknete na „termini“. Kliknite na „spremiti izmjene“ i željene promjene će biti aktualizirane. Iste te promjene će biti proslijeđene dalje Vašem čistaču. Čim čistač prihvati promjene, dobiti ćete e-mail koji potvruđuje tražene promjene. Ukoliko čistač ne može  prihvatiti promjene, mi ćemo Vas direkno kontaktirati.

Za što služi notes za dodatni opis usluge i tko ga može vidjeti?

Ovdje možete napisati Vaše posebne želje i zahtjeve. Opis će se prikazati svim čistačima koji dobiju nalog za prihvat, stoga Vas molimo, ne upisujete privatne podatke

Kako mogu rezervirati dodatne usluge?

Prilikom odabira čišćenja, možete odabrati dodatne usluge koje se klikom miša automatski ažuriraju u konačnoj cijeni usluge.

Za koje dane u tjednu i u koje vrijeme mogu rezervirati uslugu čišćenja?

Naša usluga dostupna je sve dane u tjednu, 08:00-22:00 sata.

Mogu li naručiti čišćenje u kratkom roku?

Čišćenje možete rezervirati najkasnije tri dana prije željenog termina.

Slučajno sam rezervirao čišćenje, kako ga mogu stornirati?

U Vašem korisničkom računu možete stornirati čišćenje.

Koja sredstva za čišćenje moram osigurati?

Naše čistačice i čistači koriste kvalitetna i profesionalna sredstva i krpe. Na Vama je samo da osigurate sljedeća sredstva potrebna za čišćenje:

 • Usisavač i metla
 • Mop s drškom za brisanje podova
 • Kanta (min. 5l)
 • Ljestve (ako je potrebno)

Koje usluge čišćenja nudi SERVISAR?

SERVISAR-ovi čistači su specijalizirani u čišćenju kuća, stanova i apartmana te pružanju usluga generalnog i redovnog čišćenja. Molimo da prilikom naručivanja naznačite koju vrstu čišćenja želite. Detaljniji opis usluge možete vidjeti ovdje.

Koliko dugo traje čišćenje?

Trajanje čišćenja ovisi o veličini objekta i dodatnim uslugama koje ste rezervirali. Ako želite saznati koliko će čiščenje Vašeg objekta trajati upišite potrebne podatke u naš kalkulator

Koje dodatne usluge mogu naručiti?

Uz redovno i generalno čišćenje možete naručiti sljedeće dodatne usluge:

 • Pranje prozora uključujući škure/šalaporke(unutarnje i vanjsko)
 • Unutarnje čišćenje hladnjaka*
 • Unutarnje čišćenje pećnice*
 • Unutarnje čišćenje ormara
 • Promjena posteljine

*=uključeno u generalnom čišćenju

Koja je razlika između standard / komfort / premium kvalitete čišćenja?

STANDARD 65 kn/sat

Uslugu standard čišćenja obavljaju čistačice / čistači koji su prošli oboku i probna čišćenja.

KOMFORT 75 kn/sat

Ako se odlučite za komfort čišćenje, dolaze Vam samo iskusni izvoditelji s dobrim recenzijama dosadašnjih čišćenja. Svi čistači u ovoj kategoriji obavili su najmanje 50 dobro ocijenjenih čišćenja.

PREMIUM 85 kn/sat

U premium čišćenju dobivate garantirani užitak čistoće. Dolaze samo najbolje ocijenjene i najiskusnije čistačice /čistači.

Koja je cijena čišćenja?

Cijena čišćenja ovisi o veličini objekta te vrsti čišćenja. Kliknite na usluge i cijene i unesite podatke u kalkulator.

Način plaćanja?

Nudimo plaćanje kreditnom karticom ili virmanom. U slučaju odabira plaćanja virmanom morate uplatiti ugovoreni iznos najkasnije 3 dana prije dogovorenog termina.

Mogu li čišćenje platiti u gotovini?

Omogućeno je isključivo bezgotovinsko plaćanje.

Dobio sam e-mail da moje plaćanje nije uspjelo, što je sljedeće?

Pokušajte ponovno, ili platite virmanom.

Moj čistač nije ispunio očekivanja, što mi je činiti?

Molimo Vas da primjedbe pošaljete na naš e-mail: info@servisar.eu. Bilo bi dobro da priložite slike kako bi potkrijepili spornu situaciju.

Jako sam zadovoljan sa svojim čistačem, kako ga mogu naručiti za čišćenja ubuduće?

Kontaktirajte nas na naš e-mail: info@servisar.eu

Kako mogu ostaviti ocjenu SERVISAR čistaču?

U Vašem korisničkom računu možete ocijeniti izvoditelja ulaskom u konkretnu narudžbu.

Imate dodatna pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@servisar.eu

ili telefon: +385(0)99 327 1556

(dostupnost naše službe za korisnike: pon-pet, 08:00-18:00h)